Дайвинг Фест 2023 - тринадесети

Автор synchron_admin 03/07/2023 0 Коментар(и)

Скъпи приятели,

Тази година за 13-ти пореден път се проведе ежегодния Дайвинг Фест - репуболикански фестивал по подводна фотография. Искаме да благодарим на всички участници, както и на сдружение Приятели на морето - Бургас, без чиято подкрепа нямаше как да се случи това събитие. Вашето присъствие и ангажираност допринесоха за създаването на незабравимо събитие, което обогати нашата връзка с морето и цялата водолазна общност.

Без вашето активно участие и желание нашият фестивал нямаше да бъде толкова успешен. Благодарение на вас, имахме възможността да се насладим на страхотни моменти под водата.

Бихме искали да изкажем специални благодарности на всички доброволци, инструктори и дайвмастъри, които се грижиха за безопасността и гладкото протичане на събитието. Да не забравяме нашите невероятни лектори от Център за подводна археология - доц. Крум Бъчваров и д-р Драгомир Гърбов, както и д-р на историческите науки Атанс Орачев. За нас бе удоволствие и вашето професионално отношение и ангажираност бяха от съществено значение за успеха на фестивала.

Нека благодарим и на всички, които подкрепиха нашата идея и помогнаха за реализирането й.

Остави коментар