Категории

Отстъпки

Правила за отстъпки в онлайн магазин Синхрон Спорт

 

Наша цел като онлайн магазин е да предлагаме най-добрите цени за всичките ни продукти. Ние от Синхрон Спорт се стремим всеки клиент който пазарува при нас да бъде доволен и щастлив.

За това даваме възможност на всеки един наш клиент да бъде част от нашата програма за лоялни клиенти.

След като вече сте направили вашата първа поръчка, ние имаме необходимата информация за да ви включим в нашата програма з ;лоялни клиенти. Тъй като се стремим предоставим най-доброто, компетентно и бързо обслужване, се надяваме да сте останали с точно такова впечатление, за да се върнете при нас отново. Именно за да ви покажем че държим на вас и ще се радваме да ви обслужваме и занапред. Като клиент на Синхрон Спорт вие нямате никакви задължения към нас, а получавате право да пазарувате с отстъпка.

За да получавате постоянна отстъпка в магазин Синхрон Спорт е необходимо да направите една или няколко поръчки над определена стойност. Сумите от поръчките се събират и когато достигнете определено ниво вие получавате постоянна отстъпка като клиент на Синхрон Спорт.

В следващите редове можете да разгледате отстъпките в риболовен магазин Синхрон Спорт. При необходимост от допълнителна информация винаги можете да се свържете с нас на тел: 056 / 84 00 60.

 

1.Отстъпки в магазин Синхрон Спорт на категория Риболовни принадлежности

Отстъпки категория Риболовни принадлежности в магазин "Синхрон Спорт*
  При еднократна покупка Постоянни отстъпки при
натрупани поръчки на стойност
 
Риболовни стоки над 100 лв - 5 % над 300 лв - 5 %
  над 200 лв - 8 % над 500 лв - 8 %
  над 300 лв - 10 % над 1000 лв - 10 %

 

2.Отстъпки в магазин Синхрон Спорт на категория Подводна екипировка

Отстъпки категория Подводна екипировка в онлайн магазин "Синхрон Спорт*
  При еднократна покупка Постоянни отстъпки при
натрупани поръчки на стойност
 
Водолазни стоки над 1000 лв - 5 % над 1000 лв - 5 %
  над 3000 лв - 8 % над 3000 лв - 8 %
  над 5000 лв - 10 % над 5000 лв - 10 %

 

3. Горепосочените отстъпки не важат за:

  • покупка на стоки в акции, промоции, намаления и специални каталози
  • категория Морско оборудване
  • еднократна покупка на стоки, брандирани с лого RYOBI, PENN, WFT, Divesoft, FREE-SUB, GoPro, Intova, NARDI, Rams Diving, Rob Allen, SUUNTO, PENZILL

4. Остъпки за категория Морско оборудване

При за купуване на Лодка и Двигател над 2000 лв, получавате отстъпка 3%. Това автоматично ви дава 10 % постоянна отстъпка при всяка следваща покупка на стоки според условията в 1.Отстъпки в магазин Синхрон Спорт на категория Риболовни принадлежности, както и 5 % постоянна отстъпка при всяка следваща покупка на стоки според условията в 2.Отстъпки в магазин Синхрон Спорт на категория Подводна екипировка

 

Важна информация!

Сайтът не генерира автоматично отстъпките при направена онлайн поръчка.

След като направите онлайн поръчка, наш консултант ще се свърже с вас и ще ви уведоми при възможност за ползване на отстъпка.