Синхрон ООД е вече партньор с Poseidon Diving Systems

Автор synchron_admin 01/03/2023 0 Коментар(и)

Синхрон ООД, обявява партньорството си с Poseidon Diving Systems, известен производител на висококачествено водолазно оборудване. Синхрон са известни с това, че предлагат най-доброто обслужване в тази област, имащи мултидисциплинарни технически знания и умения за решаване на проблемите на своите клиенти, подкрепени от дългогодишен опит на пазара за водолазна екипировка, включително техническо обслужване и сервиз.
Като част от това партньорство, Синхрон ще бъде официален представител за продажба, дистрибуция и обслужване за военната, професионалната, SAR и спортна линия на Poseidon Systems (MIL/PRO/SAR/Sport) на територията на България. Партньорството има за цел да разшири обхвата на Poseidon Diving Systems в България и да предостави на клиентите продукти и услуги от най-добър клас, задоволявайки нуждите на професионални и любители водолази в района. С обширните знания и опит на Синхрон във водолазните спортове и глобалното разпознаване на Poseidon на пазара за водолазна екипировка, се очаква партньорството да доведе до повишена удовлетвореност на клиентите на местния пазар.
Синхрон изрази ентусиазъм относно партньорството, заявявайки: „Радваме се да си сътрудничим с Poseidon Diving Systems, лидер във водолазната индустрия“. "Като най-силният търговец на водолазна екипировка и оборудване в страната, ние сме уверени, че това партньорство ще подобри присъствието ни на пазара и ще осигури на нашите клиенти достъп до по-широк спектър от висококачествено водолазна оборудване и аксесоари."
Клиентите могат да очакват да видят огромен избор от продукти за гмуркане на Poseidon в шоурума на Синхрон през следващите седмици, заедно с техническото обслужване и поддръжката за техните нужди, Партньорството е стратегическо и ще позволи на двете компании да разширят обхвата си в България.

Остави коментар