Маска LYNX

-15% Маска LYNX

Изключително малкият вътрешен обем на маската Lynx (Beuchat) значително намалява усилието, необходимо за изравняване на налягането.

Това прави маската значително по-удобна и увеличава удоволствието при подводен риболов или при гмуркане просто за удоволствие.

Каишката има широка задна опорна лента и токи със система за микро-регулиране с цел да се постигне по-добро прилягане на полата към лицето.

Силиконовата пола приляга перфектно към всяко лице и създава удобство и комфорт. Освен това грапавата текстура на маската спомага за предотвратяване на приплъзването на пръстите по време на настройка позицията на маската върху лицето. Заедно с това се улеснява и изравняването.

Дизайнът на маската също е много важен. Благодарение на него се подобрява хидродинамиката на маската т.е. създава се лекота докато плувате на повърхността или при дълбочинни спускания.

Грапавата текстура на полата на маската има още едно предимство - намалява отразяването на светлината и прави гмуркача труден за забелязване от подводните обитатели.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

  • Производител: BEUCHAT
  • Модел: 153010
  • Наличност: В наличност
  • 97.00лв
  • 82.45лв

Етикети: ПОДВОДЕН, РИБОЛОВ, ПОДВОДЕН РИБОЛОВ, Маска, LYNX, Маска LYNX купи