Водолазен компютър Suunto D4i NOVO Black with USB

Изчерпано Водолазен компютър Suunto D4i NOVO Black with USB

Водолазният компютър Suunto D4i NOVO е новият вариант на популярния Suunto D4i, функциите остават същите като на предходния модел, а разликата е в новия стилен дизайн.

  • Suunto D4i Novo е декомпресионен ръчен компютър за гмуркане, разработен да предоставя лесна за употреба информация, с изчистен дизайн. Неговите 4 режима на работа, планирането на гмуркането и функциите за анализ, както и възможността да се свързва с опционалния Suunto Dive Manager PC софтуер, правят Suunto D4 много добър избор за тези хора, които ценят функционалността и лесната употреба.
  • Със своята иновативна функция за свободно гмуркане (freedive), Suunto D4i Novo е също така перфектен, ако вие се занимавате сериозно с гмуркане на апнеа.
  • Програмиран да измерва дълбочина три пъти в секунда, Suunto D4i Novo записва данните за реално достигнатата дълбочина с висока точност. Времето на повърхността и дълбочинните аларми ви помагат да вземате отговорни решения във и извън водата. И в двата Air и Nitrox режими, ясният, лесен за четене дисплей, може да показва моментната и максимална дълбочина, часа, време на гмуркането и времето за декомпресия, както и температурата. Звукова и визуална дълбочинна аларма ви предупреждава, когато дойде време да започнете излизането.
  • В режим Nitrox можете да увеличавате своето време под вода като нагласявате съдържанието на кислород във вашата газова смес между 21% и 50% и вашия PO2 лимит между 0.5 и 1.6 бара.
  • Също както другите модерни компютри за гмуркане на Suunto, Suunto D4i Novo използва Suunto RGBM алгоритъм за изчисляване на декомпресионните спирания. Компютърът също така позволява да се направи избор между традиционните safety stops, или при активиране на Deep Stops опцията, да направите своите спирания в дълбочина. Преди гмуркане, no-stop-time planner ви помага да се подготвите за гмуркане. Въведете планираната максимална дълбочина на гмуркане и Suunto D4i Novo ще ви покаже колко дълго можете да се гмуркате преди да се нуждаете от спиране за декомпресия. След гмуркането можете незабавно да прегледате всички данни в паметта.
  • Suunto D4i Novo е съвместим с опционалния Suunto Dive manager PC софтуер, който позволява по-задълбочен анализ и графично представяне на всичките ви гмуркания.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

  • Производител: SUUNTO
  • Модел: SS020365000
  • Наличност: Изчерпано
  • 1,100.00лв

Етикети: Водолазен компютър, Водолазни, компютри, Водолазни компютри, Компютър, Suunto, D4i, NOVO, Black, with, USB, Компютър Suunto D4i NOVO Black with USB