Условия за доставка

Доставка на продуктите

Поръчаните стоки се доставят от куриерска фирма на посочения от клиента адрес за доставка (или до поискване от офис) в съответствие с посочените тарифи за доставка и настоящите общи условия за обслужване на съответната куриерска фирма. Доставки до офис на куриер се изпращат с фирма Еконт Експрес ООД. Доставки до адрес се изпращат с куриерска фирма Еконт Експрес ООД или СПИДИ АД.

  • Цената за доставка на продукти на стойност под 100 лв е фиксирана и може да бъде видяна в кошницата след добавяне на продукти в нея.
  • Цената за доставка на продукти на стойност над 99.99 лв е безплатна.
  • Горепосочените цени са валидни в рамките на територията на република България.

Срок на доставка

Срокът на доставка зависи от наличността на артикулите. В случай, че разполагаме с всички поръчани продукти на склад доставката е в срок от 24 часа от момента на изпращането.

Нормалният срок за изпълнение на поръчка е 1-2 работни дни. Ако продуктът не е на склад (особено в случаите на изчерпан внос или недостатъчно произведено количество) срокът е по-дълъг.

Трябва да се има предвид, че за всяка поръчка е необходимо технологично време за изпълнение: разговор с клиента и уточняване на детайлите, пакетиране, подготовка на опис, пратка, товарителница и заявка на куриер. В тази връзка, поръчки изпратени след 15.00 часа е вероятно да НЕ бъдат получени на следващия ден.

При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.

*Графикът на обслужване на вашето населено място можете да проверите ТУК.