Предпазна маска LIBERA с филтър

Предпазна маска LIBERA с филтър

Предпазна маска за лице LIBERA

С помощта на експерти в медицинската област, SEAC се включва в борбата с COVID-19, като превръща маска LIBERA в едно от най-успешните предпазни средства на пазара.

LIBERA е маска за лице оборудвана с филтър съответстващ на стандарт EN143 и EN14387. Предпазва от твърди и течни прахови частици, радиоактивни и токсични частици, бактерии и вируси.

Голямата анатомична хипоалергична силиконова пола е с форма, предназначена да се адаптира към всеки вид контур на лицето и осигурява най-добро уплътнение, безопасност и комфорт.

LIBERA притежава напълно отделени един от друг канали за вдишан и издишан въздух - специална разработка по патент на SEAC. Осигурена е система против замъгляване, гарантирана от непрекъснатия поток на входящия въздух.

Еднопосочните клапани с по-голямо напречно сечение осигуряват лесно издишване и ефективно изхвърляне на остатъчен CO2. По-малкият вътрешен обем предлага още по-широко зрително поле и оптимизация на остатъчния CO2.

Регулиране на каишката както в горната, така и в долната част. Възможност за бързо освобождаване чрез катарамите в долната част.

Предлага се в 2 размера:
  • L-XL - за възрастни
  • S-M - за юноши над 12 год.

Тестове на Libera за СО2

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

  • Производител: SEAC
  • Модел: LIBERA
  • Наличност: В наличност
  • 165.00лв

Опции

Етикети: Маски, Целолицева, маска, UNICA, Целолицева маска UNICA