Категории

Плавници EX1, меки

Изчерпано Плавници EX1, меки
Марка: XDEEP
Код на продукта: DF-001-0
Наличност: Изчерпано
245,00лв

Възможни варианти


*

Изберете Размер:Кол-во: Купи

Плавниците EX1

Защото... бързината има нужда от сила, силата има нужда от контрол, а прецизността трабва да бъде предадена ефективно!

Нищо не остава същото завинаги
Пренасяме емблематичните плавници в бъдещето

Контролирана сила и бързина
Както знаем, предаването на силата на крака към плавниците e ефективната характеристика за един плавник. Чрез нея бързо и точно може да променяме позицията и движението си под водата. Но бързината не винаги е сред най-споменаваните свойства.

Емблематичните, дори старомодни каучукови плавници бяха предпочитан модел дълги години от водолазите, които търсят точно тези характеристики. СЕГА, с помоща на новите технологии и материали имаме нови, по-бързи и по-добри плавници, които имат потенциал да изместят всички останали в тази категория.

Изберете идеалната твърдост и се наслаждавайте на възможно най-високата производителност!

Избирайте между твърди, средно твърди и меки плавници за да може плавника да отговаря идеално на вас и вашия начин на гмуркане. Балансирайки между допълнителния контрол при по-твърдия спрямо силата, който по-мекия и гъвкав предлага е избор, който всеки водолаз трябва да направи.

Твърд - Виж Тук > http://synchronsport.bg/plavnici-ex1-tvrdi

  • Този плавник ще подхожда на технически и пещерни водолази със силен крак, които имат изискване за прецизен и точен контрол. С твърдия вариант се изисква от водолаза майсторство в техниките за плуване с плавници, за да може да се извлече пълния му потенциал.

Средно твърд - Виж Тук > http://synchronsport.bg/plavnici-ex1-sredno-tvrdi

  • Този плавник предлага идеален баланс между скорост и сила. Повишената гъвкавост позволява ползване на по-дълги разтояния и добър контрол на движението, когато има нужда. Идеален избор за технически и пещерни водолази с по-слаби крака.

Мек - Виж Тук > http://synchronsport.bg/plavnici-ex1-meki

  • Целящи да увеличат ефикасността на плуването при любителки гмуркания, тези плавници са идеален избор за начинаещи и средно напреднали водолази, които искат да подобрят техниката си на плуване с плавнници.

Пантоф, който пасва като ръкавица на крака ви

При проектирането на плавниците е отделено много време за профилиране на ботите на най-използваните сухи костюми, за да може крайния продукт да е с идеални форми за всеки един водолаз. По този начин и най-малкото движение на крака се предава на плавниците.


Производство, разделено на две фази

Разбирането ни за съвременните материали ни позволява да изменим стария начин на производство на иначе емблематични плавници изработени от 100% каучук. Ние изработваме входа на пантофа от по-мек материал. Това подобрява комфорта и от там контрола. Като допълниние това позволява по продължително плуване или плуване срещу течения.


Съвременни материали, които не се влияят от външната температура

Каучуковите плавници, оставени на слънце или в топла вода имат тенденцията да стават по-меки. Използвайки съвременни технополимерни материали вместо каучук, независимо каква е околната температура, плавниците запазват характеристиките си по време на цялото гмуркане.

Все още няма отзиви за продукта.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу: