Категории

Пълнене на водолазни бутилки

В магазин Синхрон Спорт можете да пълните водолазни бутилки. Има голям компресор, с който пълненето на бутилки става бързо и лесно. За по-голямо удобство може да избирате дали да напълните бутилките веднага или да ги вземете по-късно.
Качеството на въздуха е гарантирано със сертификат. Преди да се предаде всяка бутилка й се проверява налягането пред клиента. Цената за пълнене се определя спрямо литража на бутилката.
Важно е да следите кога изтича водната проба на бутилката. Ако бутилката е нова, срока в който може да я пълните е 5г след датата на производство, която е отпечатана на бутилката.
След изтичането на този срок се прави водна проба на бутилката като срока на ползване на бутилката се удължава с още 5 години и се набива дата на която трябва да се направи следващата водна проба. Тези условия важат за цяла България. Ако се гмуркате в чужди държави трябва проучите какъв е срока на водната проба.

Цена: 0.50лв/литър*

Също така има възможност за пълнене на водолазни бутилки с нитрокс (до 40%) и тримикс. За използването на тези газови смеси Синхрон ООД си запазва правото да изиска редовен и валиден сертификат.

*цената за нитрокс и тримикс се различава от стандартната.