За нас

За нас

Създадена през 1998г. , фирма Синхрон ООД представя всичко най-добро и най-ново в спортния риболов, леководолазния спорт, подводния риболов и свободното гмуркане. Благодарение на бързото си развитие в търговията с водолазна екипировка и риболовни стоки, фирмата се утвърждава като най-големия разпространител на водолазно оборудване и през 2005 г. става официален дистрибутор за България на Beuchat-Франция, Seac Sub-Италия, а през 2008г. става официален представител на Nardi Италия.

“Синхрон” ООД разполага с богат избор на подводна екипировка: неопренови облекла, балансиращи жилетки, регулатори, бутилки, маски, плавници, шнорхели, харпуни, водолазни компресори, аксесоари и резервни части. Фирмата разполага и с оторизиран сервиз, който осигурява гаранционна и извън гаранционна поддръжка на всички артикули, които предлага.

През 2012г. фирма Синхрон ООД отваря в Бургас магазин “Синхрон Спорт” – най-големият магазин за риболовни принадлежности и водолазна екипировка в България.

История

Един ден, докато ловят риба, Стоян Димитров и Любомир Минчев се сещат, че няма марка в България, която да предлага риболовни стоки, съобразени с особеностите на местния риболов. Така се ражда идеята за “Sea Eagle” през 1998г. Toгава, създателите на марката – Стоян Димитров и Любомир Минчев, превръщат своята най-голяма страст, в начин на живот и успешен бизнес. През годините, собствениците минават през редица премеждия, но следвайки призванието си, се справят с тях. През 2003г. Марката “Sea Eagle” излиза на българския пазар и изключително бързо се утвърждава като най-добрата марка за риболовни стоки, изцяло съобразена с потребностите на местните рибари.

Sea Eagle

Създадена през 2003 г., марка “Sea Eagle” предлага широка гама от риболовни стоки, макари, пръчки, куки, вирбели, кепове, живарници, столове и много аксесоари. Тъй като големите световни търговски марки, не могат да отчетат локалните особености на местния риболов и не могат да са в постоянен контакт с местните рибари, не могат да създадат продукти, изцяло предназначени за тяхната потребност. Ето защо,
“ Sea Eagle” е разработила своите продукти на базата на мнението на местните  риболовци, като отклик на техните желания. Множеството малки детайли – изменени по конструкцията, прави артикулите специални и предназначени изцяло за местния риболов. Първоначално клиента може да не забележи разликата, но ако използва друга търговска марка, ще оцени преимуществата на “Sea Eagle”. Всеки рибар, който използва марката “Sea Eagle” има гарантиран успех на българските водоеми.