Ботуши Lemigo 893 EVA

-10% Ботуши Lemigo 893 EVA

Ботуши Wader 893 EVA

Ниски ботуши с подвижна термо подплата за лов, риболов, туризъм и екстемни ситуации. Ултра леки - 600 грама чифта!
Запазват топлината и комфорта до температра -30 градуса по Целзии.
Материал EVA запазва топлината и пази от намокряне, изключително лек, но много здрав със отлични температурни характеристики. Благодарение на него ботушите остават гъвкави при тенператури -30.
Подплатата на ботушите е от материал несъдържащ вълна което предотвратява сплъстяването на тъканта и запарването на краката.

EVA е материал с уникални свойства като трайност, гъвкавост, леко тегло и 100% хидроизолация, което му позволява да бъде много подходящ за висококачествено производство на зимни обувки. В същото време създава висок комфорт и удобство на краката.

Едно от основните предимства на ботушите, направени от материал EVA, е ниското тегло. Вие едва ще ги усетите, докато носите, защото те са 30-40% по-леки, отколкото ботуши, изработени от каучук или PVC.

Друго предимство на материала EVA е неговата еластичност. Материалът има отлична устойчивост на огъване, дори до много ниски температури. Ботушите на Lemigo, които са изработени от EVA, запазват своята еластичност дори до -30 градуса!

Топли, леки, гъвкави и издръжливи ботуши,с подвижна термо подплата. Te са изработени от ултра-лек, водоустойчив и студоустойчив EVA материал.

Ботушите с видочина от 31 сантиметра. Тежат двойно по-малко, от обикновените ботуши. EVA е е материял устоичив на износване, пробиване и зацапване като не губи тези си свойства и при температури до -30 ° C . Препоръчително е да се носят до -30 ° C . Ботушите също има добра топлоизолация. Подвижна подплата надеждно защитава от студ, съхне бързо и е лесно почиства. Надеждната противоплъзгащасе подметка прави ботушите подходящи за носене през всеки сезон. Лесни за почистване и поддръжка. Тегло - 600 гр. Препоръчително е да се избере по-големи размер.

Цвят: зелен.

Височина  31 см

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

  • Производител: Lemigo
  • Модел: 89341
  • Наличност: В наличност
  • 47.70лв
  • 42.93лв

Опции

Етикети: Аксесоари, Ботуши, Lemigo, 893, EVA, Ботуши Lemigo 893 EVA