Категории

Барокамера

Барокамерата е специален съд, в който се подава контролирано налягане и се достига хипербарна среда (среда с повишено налягане). Най-често барокамерата се изпълва със сгъстен атмосферен въздух, а чрез маска се вдишва чист кислород.

В началото барокамерите са се използвали за лечение на пострадали водолази, но поради благоприятното въздействие върху човешкия организъм много бърза навлизат и в традиционната медицина. Доказано е, че престой от един час в барокамера и дишайки 99% чист кислород стимулира организма да произвежда стволови клетки до 800% над нормалното.

Огромните дози кислород които се разтварят в телесните течности, тъкани, костите, хрущяли благодарение на повишеното налягане и са чудотворни също и при профилактика на сърдечно-съдови заболявания, хипертония, инфаркт и инсулт, астма, алергии и главоболие. Нормализирането на вътрешните органи, налягането и на съня, подобрява качеството и продължителността на живота. Подобряване на умствената и физическата работоспособност, да се отървем от летаргия и синдром на хроничната умора. Подобряването на състоянието на кожата, косата и ноктите, забавя процеса на стареене (против стареене). Значително повишаване на ефекта от всяка програма за отслабване.За да се подобри функционирането на мозъка !

Подобрена памет и вниманието. За бързо възстановяване след травми и операции , упорита работа , часовата разлика , умора, стрес, безсънни нощи. За спортисти – е най-новата технология за бърза подготовка за конкуренция и бързо възстановяване след стрес.

*Фирма Синхрон ООД временно не разполага с барокамера!