Отстъпки

Правила за отстъпки във Водолазен онлайн магазин Синхрон Спорт

Наша цел като онлайн магазин е да предлагаме най-добрите цени за всичките ни продукти, ние от Синхрон Спорт се стремим всеки клиент който пазарува при нас да бъде доволен и щастлив.

За това даваме възможност на всеки един наш клиент да бъде част от нашата програма за лоялни клиенти

След като вече сте направили вашата първа поръчка, ние имаме необходимата информация за да ви включим в нашата програма за лоялни клиенти. Тъй като се стремим предоставим най-доброто, компетентно и бързо обслужване, се надяваме да сте останали с точно такова впечатление, за да се върнете при нас отново.  Именно за да ви покажем че държим на вас и ще се радваме да ви обслужваме и занапред. Като клиент на Синхрон Спорт вие нямате никакви задължения към нас, а получавате право да пазарувате с отстъпка.

За да получавате постоянна отстъпка в магазин Синхрон Спорт е необходимо да направите една или няколко поръчки над определена стойност. Сумите от поръчките се събират и когато достигнете определено ниво вие получавате постоянна отстъпка като клиент на Синхрон Спорт.

В следващите редове можете да разгледате отстъпките във водолазен магазин Синхрон Спорт. При необходимост от допълнителна информация винаги можете да се свържете с нас на тел: 056 / 84 00 60.

1.Отстъпки в магазин Синхрон Спорт на Водолазни стоки

Отстъпки във водолазен онлайн магазин "Синхрон Спорт*
  При едникратна покупка Постоянни отстъпки при
натрупани поръчки на стойност
 
Водолазни стоки над 1000 лв - 5 % над 1000 лв - 5 %
  над 3000 лв - 8 % над 3000 лв - 8 %
  над 5000 лв - 10 % над 5000 лв - 10 %

 

2. Горепосочените отстъпки не важат за:

  • покупка на стоки, брандирани с лого Divesoft, FREE-SUB, GoPro, Intova, NARDI, Rams Diving, Rob Allen, SUUNTO.